Fantastisk feriehus til leie i Spania

English versionVår herlige villa i Estepona

Vi leier ut vår fantastiske villa i Estepona. Dette er en stor flott villa med et herlig privat svømmebasseng. Huset er bygget i klassisk Andalucia-stil, og har store lyse rom som gir en deilig åpen følelse. Her er det nok plass for alle. Huset er over 370 kvm stort og inneholder flere oppholdsrom hvor man kan trekke seg litt tilbake om man ønsker det. I tillegg er det flere sittegrupper ute og herlige plasser hvor man kan sitte og kose seg sammen utover kvelden. En perfekt plass for en ferie med storfamilien eller gode venner sammen.

Huset ligger usjenert til i landlige omgivelser og har fem store soverom med god plass og sengeplass til 10 personer. Tre av soverommene har eget bad. I tillegg har vi ekstrasenger og barnesenger om det skulle være nødvendig. Bare hør med oss hva som er mulig. I tillegg til fem store soverom har huset to stuer, to velutstyrte kjøkken, spisestue, og tilsammen hele fem bad. Det er også en deilig sval overbygd terrasse med spiseplass og sittegruppe. Eiendommen har et deilig uteområde med et 4x8 meter stort svømmebasseng. Helt privat og usjenert beliggenhet, her er det ingen innsyn, hverken til huset, hagen eller bassengområdet.

Vi har også en deilig frukthave med masse appelsiner, sitroner, mango, lime, fiken, grapefrukt etc. Om det er sesong kan man for eksempel gå ned i hagen, plukke og lage seg herlig juice på morgenen. Masse vitaminer og flott start på dagen

Huset har en stor privat parkering med plass til flere biler på inngjerdet gårdsplass.

Huset ligger tilbaketrukket en kort kjøretur unna byen. Det tar bare fem minutter til sentrum av Estepona med butikker, barer og restauranter samt nærmeste strand. Alle strendene i Estepona har fått blått flagg for rent vann. Det tar også bare fem minutter til Carrefour, en stor matbutikk som har alt man skulle trenge, og mer til. Det er kort vei til mange golfbaner i verdensklasse. Estepona er sentralt plassert med masse muligheter for flotte utflukter rundt om i Andalucia. Bare 45 minutter fra Malaga flyplass.

Ønsker dere en annen ankomstdag? Vi er helt fleksible på bookingene, både med tanke på ankomstdag og lengden på oppholdet. Ta kontakt med oss for å høre om hva som er mulig.

Leies ut for korttidsleie eller langtidsleie

 

Ta gjerne kontakt med oss dersom dere lurer på noe.
Vi vil svare så godt vi kan og håper dere kunne tenke dere et opphold i huset vårt.

Dere kan kontakte oss e-post, på telefon eller via facebooksidene våre. Vi vil forsøke å svare dere så godt vi kan. Enten det er huset, området eller helt andre ting dere lurer på.

 

Hilsen fra
Grethe & Robert Krane

Grethe: +47 915 11 822 - gkrane@live.no
Robert: +47 905 03 654 - rkrane@live.no

Espana

 

Bassenget vårt Fronten av huset Et av soverommene
Kveld på terrassen Bassengområdet vårt inngangspartiet
Jacaranda treet sittegruppe ved bassenget spisestuen vår
Cava Daybed Frukthagen

Flere bilder...

Tilbake til forsiden